Љanxi Hainaisen Petroleum tehnologija Co., Ltd
Proizvodi
Impregnated Core Pregnant Bursa Core

Impregnated Core Pregnant Bursa Core

With professional and productive factory, HAINAISEN is one of the leading China impregnated core pregnant bursa core manufacturers. Welcome to wholesale impregnated core pregnant bursa core from us, we always have cheap products to offer you. In mine construction and drilling construction, the...

S profesionalne i produktivan fabrika, HAINAISEN je jedan od vodećih Kina oplodio jezgra trudna Burse jezgra proizvođača. Dobro došli na veliko jezgro oplodio trudna Burse jezgra od nas, uvek imamo jeftino proizvodi da ti ponudim.

U mom građevinskih i bušenja izgradnje, nesigurnost i promenljivost rok izazvao je mnogo muke da normalno bušenje izgradnje. PDC burgije je rasprostranjena, visoka stabilnost i formiranje efikasnost super poru od kojih su godile; Međutim, tokom izgradnje, složenosti rok je daleko izvan nam očekivanje, promenjiva rok može ometati normalno funkcionisanje PDC proceduru jamu, kao izvori Blejd razbijanje ili rupu kontrakcija može da se dogodi na taj način ne samo uticali na život servisa na burgiju, ali takođe utiče na MMS formiranje kvaliteta.

Kako da poboljšaju situaciju, rešavanje problema, kao i pružaju PDC burgije sa stabilnije performanse i bolji kvalitet za široko korisnike postaje izazov da svi proizvođači bitova proceduru. Sa svojim ostankom u svom uverenju da "pokušavaju najbolje da služe svim kupcima", Jinshuo kompanija postigla veliki napredak i razvili nove tehnologije – dijamant-platinaste PDC burgiju nakon napornog rada skoro godinu dana i bezbroj kvarova.

Dijamant-platinaste PDC buši bitni ima sloj dijamant zrna na površini radnog dijela putem posebne vodenicom, koji se stavlja na dijamant zaštitni film za PDC burgiju. Eksperiment koji je svedočio: dijamant film možete poboljšati snagu lopatice, efektivno smanji verovatnoću Blejd provala, ojačati stabilnost PDC burgiju, kao prolongira rokom trajanja od PDC proceduru ugrizao; postojanje dijamant zrno dodatno poboljšavaju efekat zaštitu kazaljka, svoj danak formiranje kvaliteta je veća; u međuvremenu, grubost i oštrine dijamanta, film je jača samo-oљtriљ akcija od PDC proceduru ugrizao, naime vrhunska za obuku malo unapred, čime bi znatno snižavanje trajanje "burgiju oblikovanje" i rapidno bušenje snimak.

Postoje tri vrste burgije platinaste dijamant na sledeći način: dijamant-platinaste PDC sidro burgiju, dijamant-platinaste PDC-uzorke burgiju i dijamant-platinaste PDC za uzorke buši bitni. Tri vrste proizvoda sve prošao inspekciju tehnološkog odeljenja za nadzor i inspekciju i nabavili nacionalnog patenta certifikata.


Hot Tags: impregnated core pregnant bursa core, China, manufacturers, factory, wholesale, cheap
Srodni proizvodi

Kategorija proizvoda

Požuriću

Copyright © Љanxi Hainaisen Petroleum tehnologija Co., Ltd