Љanxi Hainaisen Petroleum tehnologija Co., Ltd
Proizvodi
Wireline Impregnated Diamond Core Bit

Wireline Impregnated Diamond Core Bit

With professional and productive factory, HAINAISEN is one of the leading China wireline impregnated diamond core bit manufacturers. Welcome to wholesale wireline impregnated diamond core bit from us, we always have cheap products to offer you. Quick Details Place of Origin: Brand Name: Model...

S profesionalne i produktivan fabrika, HAINAISEN je jedan od na vodećih Kina wireline oplodio dijamant jezgra bitni proizvođača. Dobrodošli na rasprodaji wireline dijamant natopljeni jezgro bitne od nas, uvek imamo jeftino proizvodi da ti ponudim.

Brzi detalji

Mesto porekla:

Prepoznatljivo ime:

Model broj: sve

Tip: Burgiju

Tip mašine: Alat za bušenje

Za certifikaciju: 9001

Materijal: Bacila čelika, PDC

Obrada tip: kovanje

Upotreba: meko, abrazivni, unconsolidated formacije bušenje

boja: Crna

Pakovanje amp; Dostava


PackagingDetails:

insideinsponge, outsideincartons

DeliveryDetail:

7days

Koja je poenta jezgra površina-set dijamant?


Kao što im samo ime govori, površina-set dijamant malo se razlikuje od tipa dijamant natopljeni jer da su podešeni sa jednim slojem prirodni postupak dijamant na radne površine krune bita po unapred utvrdjenom obrascu.

Razlike u površina-set dijamant jezgro bitne i dijamant natopljeni jezgro bitne.

Dijamanti su ugradjeni u telu metalne matrice bitni krunu u prahu koja se stopila sa čelični alat tela ili Shanka. Za razliku od dijamant natopljeni bita koji kontrolisanim urušavanjem krune u prahu metalne bitni poželjno je da otkrije novi dijamant kristali, metalni bond matrice koji se koristi za sve Dimatec površina-set bitova je izuzetno jak i otporan je na habanje. Funkcija tijela bitni krunu matrice na malo površina-set je čvrsto držati dijamante u poziciji širom u funkciji

Površina-set dijamant jezgra malo široko korištenje.

Površina-Set dijamant bitova prvenstveno preporučuju se za upotrebu u bušenje relativno mekan, abrazivni, unconsolidated formacije koje je efikasno izbuљena od strane dijamant natopljeni bitova. Oni su takođe preporučuje za korišćenje u bušenje teže formacije gde su dostupna brzina rotacije i bitni tovara nedovoljna upotreba oplodio dijamant bitova zbog bušenje opreme ograničenju.

Površina-set dijamant jezgra je ujeo mnoge dobre karakteristike:

Zajedničko, površina-set dijamant malo će pružiti veću stopu penetracije nego oplodio diamond bitova u mekša formacije dospeća u velikoj meri da veći stepen enost pojedinačne dijamant kristale. Međutim, kao što su podešene sa samo debelim slojem jedan dijamant kristala, površina-set dijamant bitova generalno doneti manjeg ukupno gledano malo život nego kod dijamant natopljeni bitni.


Hot Tags: wireline impregnated diamond core bit, China, manufacturers, factory, wholesale, cheap
Srodni proizvodi

Kategorija proizvoda

Požuriću

Copyright © Љanxi Hainaisen Petroleum tehnologija Co., Ltd